vrijdag 6 september 2013


Vandaag weer lekker een dagje gewerkt. Weer heerlijk nieuwe dingetjes gekocht. Ik had laatst een potje gekocht om mijn kwasten in te doen maar die was een beetje erg groot dus besloot ik om te kijken voor een kleiner exemplaar. Laten we die nou net nieuw binnen hebben gekregen in het assortiment. Ik vond hem zo schattig en moest hem dus wel meenemen. Het roze zand en de steentjes heb ik leuk in het potje gedaan zodat mijn kwasten er goed in blijven staan en het ziet er nu super schattig uit. Ik laat eerdaags een roomtour zien dus dan komt het vast allemaal voorbij. Ook de broek hebben we vandaag nieuw binnen gekregen en moest ik dus echt meenemen. Mijn andere leger print broek was kapot dus vandaar een nieuwe. Ik zal voor jullie even alles op een rijtje zetten.

Action:

 • Deco zandsteentjes €0,79
 • Max make up kwasten €1,29
 • Tregging €9,98
 • Max oogschaduw kwastjes €0,39
 • Mijn schattige potje €1,29 ( appart afgerekend geen bonnetje van).
In totaal was ik zonder het potje 10,58 kwijt maar dat komt door de personeels korting. Ik vond het alsnog super goedkoop maar ik ben blij met mijn spulletjes en jullie zullen ze vast nog wel eens voorbij zien komen. Ik kan ook al vertellen dat het weekend er voor mij niet spectaculair uit zal gaan zien. Ik zou vandaag eigenlijk bij mijn vriend zijn alleen dat gaat niet door vanwege zijn werk. Helaas! Dus ga ik morgen denk ik naar mijn tante toe want mijn extensions worden weer opnieuw gezet. En mijn nieuwe laptop wordt morgen als het goed is gebracht en ik kan niet wachten. Hij is alleen voor school dus ik moet de rest nog gewoon op deze laptop doen helaas :(. Niet dat deze laptop niet goed is hoor. Hij mist alleen een paar toetsen valt half uit elkaar als er een tikje tegen aankomt valt hij uit of loopt hij vast. Er zitten dora stikkers op en allemaal gekke dingen mankeert mijn laptop. Maar ik hou van hem. Ik ben donderdag jarig en ik wil dan eigenlijk een give away gaan houden. Ik weet alleen nog niet wat ik dan ga weg geven en ik denk ook dat het een paar dagen naar mijn verjaardag gaat plaats vinden, aangezien ik donderdag ook mijn eerste schooldag heb enzo. Maar dat horen jullie nog wel. In ieder geval een fijne avond en ik ben benieuwd wat jullie vinden.

3 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik vind je tregging erg gaaf! De kwasten van MAX vind ik zelf erg goed, ze doen hun werk en zijn lekker goedkoop :)

  Neem je ook een kijkje op mijn blog?

  Liefs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Jaa ik vind de kwasten ook best wel fijn ik heb ze allemaal ook even getest en moet alleen zeggen dat bij die powder brush wel haartjes afkomen maar voor die paar cent vind ik het gewoon de moeite waard :p.

   Ik zal ook even een kijkje op je blog nemen <3
   x
   liefs xx

   Verwijderen