maandag 19 augustus 2013

NEW IN || LOTS OF CLOTHES!Ik ben best wel lang afwezig geweest op mijn blog. Gewoon omdat ik er echt geen tijd voor had ik heb super veel gewerkt afgelopen weken en was dus echt gesloopt. Ook ben ik helemaal alleen en moet ik na mijn werk zelf koken en doen. Ik moet zeggen dat ik veel meer respect heb voor me moeder als ik kijk na wat zij altijd voor me doet. Deze week is al veel rustiger, ik draai wat minder uren en me tijden zijn ook wel beter. Ik zou best elke dag kunnen posten. Maar dan heb ik een outfit aan voor 10 minuten en daarna schuif ik in mijn werk kleding haha. Ik heb wel nieuwe kleding gekocht omdat ik het niet kon laten. Het is niet heel veel, maar aangezien ik bijna alleen maar in mijn werkkleding loop is het best veel. Ik zit nog altijd veel op instagram, post minder foto's maar kijk wel na de foto's die erop staan. Zo kijk ik altijd naar 1 van mijn grote voorbeelden op gebied van fashion blogs en dan denk ik echt was ik maar zoals haar. Had ik maar zulke mooie foto's. Maar helaas die heb ik niet. Ik heb het altijd maar te doen met mezelf, me spiegel en me telefoon. Helaas! Ik hoop dat ik ooit echt iemand vind met dezelfde passie voor bloggen als ik maar denk dat ik lang kan gaan zoeken! Niet dat heel veel uit maakt in me eentje lukt het ook prima. Wel wil ik mijn blog een beetje verbeteren en meer up to date houden niet dat ik weet of het lukt maar ik ga mijn best doen. Maar oke nu ga ik toch echt terug naar de kleding die ik heb gekocht haha. 

JACKET - 20 euro
SHIRT - 15 euro
 Deze twee dingen kocht ik in Harderwijk. Ik was er laatst met mijn broertje en vriend. Ik kon dus echt niks vinden geen eens een leuke winkel en toen zag ik een klein winkeltje. Het was vanbinnen nog niet eens af maar ze hadden best wel leuke dingen. Ik was er wel mooi 35 euro kwijt.

CROP TOP - 17,50
BROEK - 26,-
 Dat ik deze twee dingen heb gekocht is echt toeval. Mijn vriend en zijn vrienden wouden super graag naar Batavia stad. Ik had er echt helemaal geen zin in omdat ik vind dat ze er gewoon geen leuke dingen hebben. Uiteindelijk hadden ze me dus overgehaald om mee te gaan. Ik had het helemaal niet na mijn zin maar deed wel gewoon alsof ik het leuk vond. Me vriend kocht een mooi horloge en ik zat alleen maar te kijken waar de Mc Donalds zat. Uiteindelijk zag ik de ZAZA ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord en besloot dus maar even te gaan kijken. EINDELIJK had ik een winkel gevonden waar ze leuke kleding verkochten. Ik moest en zou dit setje hebben. Alleen had ik me pinpas thuis gelaten omdat ik wist dat ik toch niks ging kopen. Toen heb ik me vriend dus even heel lief moeten aankijken en kreeg ik het gelukkig wel.

SHIRT - 15,-


BROEK - 10,- 
 Dit weekend heb ik me echt verveeld. We hebben uren zitten denken wat we gingen doen. Me vriend en ik zijn maar gaan tanken uit verveling. In de auto zei ik uit het niets rij door naar Nunspeet ik moet even langs de Action. Dus dat deden we. De Action was super rommelig en we waren er dan ook zo uit maar we moesten toch even wat andere winkels in. Aan de overkant van de Action zat een leuk klein winkeltje daar kocht ik de legging voor 10 euro ik had al eerder bij een winkel (Stout) een leuke shirtje gezien die ik toen ook maar heb gehaald. Het leukste moet nu komen ik was weer 25 euro kwijt en we gingen weer terug naar de camping. Me ouders kwamen net terug van het boodschappen doen in Elburg. Ze waren zo lief geweest om voor mij ook wat mee te nemen. Nog meer kleding. Helaas was de broek veel te groot ik kreeg een 30 terwijl ik een 27 moest hebben. Ik ging hem dus even ruilen. Heel lullig van mijn ouders want er hing een bordje met UITVERKOOP bij elke winkel. Mijn arme bankrekening was dus weer met 25 euro geplunderd. Nu moet ik goed op me geld gaan letten want ik ga in januari naar Thailand en dan moet ik dus goed gespaard hebben.

SHIRT - POORT 5 OUTLET (gekregen) 

BROEK - POORT 5 OUTLET (gekregen)
SHIRT - POORT 5 OUTLET || 5 EURO
JASJE - 20,- 

3 opmerkingen: