zondag 25 augustus 2013


Je leest het goed, je mag nu spammen. Ik ben opzoek naar nieuwe leuke blogs om te kunnen volgen en daarom mag iedereen hier lekker zijn/haar blog spammen. 

En dan bedoel ik niet spammen met 1000x je website neer kalken. Nee gewoon vertellen waar je blog over gaat, waarom iedereen jou blog zou moeten bezoeken en zet gewoon 1x je website neer dat is meer dan genoeg. Mensen gaan namelijk niet sneller naar je website toe als ze 1000x je website zien staan. Ik zelf zou er op af knappen. Wel zou ik het leuk vinden als jullie me volgen aangezien jullie hier volop je blog mogen spammen, meer vraag ik jullie niet.

Maar goed, laat hier dus even je blog achter met bovenstaande info en ik zal je volgen.3 opmerkingen:

 1. Leuk!
  Sinds kort ben ik begonnen met mijn persoonlijke modeblog:
  www.fashion-fantasia.blogspot.nl
  Het zou super zijn als je mijn blog bezoekt. Naast Fashion-gerelateerde onderwerpen komen er af en toe ook andere artikelen online! Momenteel ben ik met de lay-out bezig, mijn blog ziet er op dit moment nog niet op en top uit.
  Hopelijk tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk geschreven ik ben erg benieuwd naar je blog die ik nu meteen ga bekijken!
   Ik vind je lay out al mooi genoeg dus het ziet er gewoon op en top uit.


   liefs xx

   Verwijderen
 2. Oeeh, daar wil ik wel gebruik van maken!

  Ik heb 2 blogs, 1 blog is mijn persoonlijke genaamd invisiblecreations.nl over beauty en fashion (af en toe persoonlijk). Op mijn andere blog verzamel ik blogs, het is een soort startpagina voor blogs waar iedere blogger zich voor aan kan melden.
  Die blog heet: discoverblogs.nl

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen