woensdag 17 juli 2013

OUTFIT || TAME MY WILD HEARTShirt - H&M || Short - LaChica || Kniekousen - HEMA || Schoenen - Wibra  || Bandana - Zeeman


Ja jullie zullen vast en zeker denken wibra? zeeman? Jaa daar koop ik zo nu en dan ook wel eens iets. De schoentjes vond ik super stoer, ze hebben een leuke panterprint en niemand geloofde dat ze van de Wibra kwamen. Maar ik heb ze er toch echt vandaan en ze kosten maar 7 euro. Ook de bandana had ik ooit bij de Zeeman gekocht maar dat was meer omdat ik het nodig had voor iets. Maar toch het zijn gewoon winkels, alleen zijn ze spot goedkoop en hebben ze niet zo vaak heel leuke dingen. Ik koop er ook bijna nooit iets maar als ik iets nodig heb waar ik niet veel voor wil uitgeven ga ik daar na toe. De schoenen waren puur toeval omdat me moeder even bij de wibra moest kijken.

Verder wordt ik helemaal gelukkig van het mooie weer en voel ik me zeer ongelukkig door de 2 komende dagen die heel lang gaan duren voor mij. Maar liefst 2 dagen van 09:00 tot 21:00. Het lijkt mij dat het helemaal niet mag een 16 jarige 12 uur achter elkaar laten werken en deze week dan ook maarliefst 46 uur gewerkt te hebben! Toch vind ik mijn werk erg leuk om te doen en ga ik er ook altijd met plezier naar toe. In ieder geval wou ik even zeggen dat jullie mijn blog even goed in de gaten moeten houden want ik krijg vrijdag mijn loon en zodra ik het heb zou ik een give away geven. Ik weet natuurlijk al wat ik ga weg geven en als jullie hebben opgelet waar het grootste gedeelte over gepraat word op mijn blog weten de meeste misschien ook al waar ik het ga kopen. Ik ga 1 ding verklappen en dat is dat het een leuke goody bag gaat worden. Ook nog eens goed gevuld met leuke dingetjes waar jullie waarschijnlijk echt iets aan gaan hebben. Ik heb gewoon zin om alles meteen in te gaan slaan maar eerst maar eens afwachten tot ik me loon heb. Maar mensen volg me alvast als je mee wilt doen aan mijn win actie want het wordt een hele leuke win actie.

Maar lieve mensen ik ga onder de lakens kruipen en ik wens jullie nog een fijne avond en ook alvast een fijne dag voor morgen. Heb je interesse om op mijn blog columns te schrijven over beauty laat het dan even weten via mijn contact form of zet het even bij een reactie onder de post dan krijgen jullie nog bericht terug.
5 opmerkingen:

 1. Leuke schoenen!
  Ik ben ook benieuwd naar de giveaway. :)

  Liefs, Jessica
  (www.fashion-fantasia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewell, en zou het echt heel leuk vinden als je mee zou dan :D

   Verwijderen
 2. Wat een super gave outfit!
  Liefs, Maruschka
  Beautykanaal.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 1. Leuke badana
  2. Leuk T-Shirt
  3. Leuke broek
  4. Leuke schoenen
  kortom GEWELDIG :D

  BeantwoordenVerwijderen