donderdag 20 juni 2013

OUTFIT || CORALGRAY AND APPLICATION


Vandaag had ik een sollicitatie gesprek bij de Action, en het goede nieuws is dat ik ben aangenomen en donderdag al mag beginnen. Het slechte nieuws is dat ze nog niet weten of ik het ook voor me opleiding kan gebruiken. Maar voor me sollicitatie wou ik er dus netjes, vriendelijk en verzorgd uitzien. Best raar, ik ben namelijk meer van de stoere kleding. Maar de outfit beviel me prima! Ik droeg eigenlijk kleding die ik al heel lang heb! Ik droeg een grijs shirtje met bloemetjes die dezelfde kleur hebben als het blouseje die ik erover heen draag. Waar deze twee items vandaan komen zou ik niet eens meer weten eigenlijk. Me vestje is van de Only en ook al heel oud heb er toen geloof ik 25 euro voor betaald. Mijn broek was 10 euro bij La Chica en me schoentjes zijn van sperry top-sider die ik heb gekregen. Ze komen bij de Donelli vandaan en hebben 65 euro gekost. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn ootd vinden, dus laat het me weten.

Volledige outfit.



Je Suis Robiin is on: FacebookTwitter and Bloglovin


4 opmerkingen:

  1. Leuk! En gefeliciteerd met je nieuwe baantje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Zei toch dat je het kon! Je verdient het zeker en ik wens je er veel plezier :) Hele leuke outfit trouwens, inderdaad wat anders maar het staat je erg leuk!

    liefs,
    idwerd
    invisiblecreations.nl
    Wil je ook meedoen met mijn winactie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa misschien kwam het wel door jou omdat je zei dat ik het kon haha you never know. Maar echt heel erg bedankt. Heb er ook super veel zin in!

      liefs x

      Verwijderen